Boudoir. Intiem, krachtig en voor iedereen.

Boudoir is bij uitstek de kant van de fotografie waarin je jouw schoonheid en kracht kan laten vastleggen in een mooie reeks fotografische portretten. Portretten die jou van je sensuele, krachtige kant laten zien. Boudoirfotografie is in geen geval pornografisch of erotisch.
Als fotograaf wil ik zowel de uiterlijke als de innerlijke kant van jouw schoonheid en jouw kracht vastleggen.

Een boudoir was van origine een kamer naast de slaapkamer van een dame waarin zij zich kon omkleden, wassen, opmaken etc. De meeste boudoirshoots worden dan ook gedaan in een slaapkamerachtige omgeving. De shoot kan bijvoorbeeld plaatsvinden in jouw eigen slaapkamer, in een door mij geregelde hotelkamer of ergens anders als je dat wenst. Het gaat er om dat je geprikkeld wordt door de omgeving, maar je er toch op je gemak voelt.

Vaak worden boudoirshoots gedaan met vrouwelijke modellen. Er bestaan echter totaal geen bezwaren om mannen of stellen te fotograferen in deze stijl.

Voorafgaand aan de shoot zullen we een of meerdere keren contact hebben over de plaats en de uitvoering van de shoot. Vooral vanwege het persoonlijke karakter van de shoot. We gaan het dan hebben over de locatie, het type foto, het doel van de shoot en jouw persoonlijke wensen.
Indien gewenst kunnen we de shoot uitbreiden met professionele visagie inclusief haarstyling.

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor boeking van jouw shoot.

Een boudoirshoot is een beleving die nog lang een glimlach op jouw gezicht zal laten verschijnen.

Alle foto’s zijn geplaatst met toestemming van de modellen.

Het spreekt voor zich dat jouw foto’s nooit op social media, website of welk openbaar medium dan ook geplaatst zullen worden door mij, tenzij ik daar uitdrukkelijk toestemming voor heb gekregen van het model.