Tarieven

En wat kost dat dan wel ??

Bedrijfsfotografie:

In deze categorie hanteer ik een uurprijs van 50 euro. Hierin zijn inbegrepen: de fotoshoot zelf, vervoer binnen 20km van Gaanderen, het gebruik van apparatuur en achtergronden. Tevens ga ik voor deze prijs de foto’s nabewerken en krijgt u de foto’s digitaal in hoge resolutie aangeleverd.
Ik kom van tevoren langs voor een kennismaking en om te horen wat uw wensen zijn. Ik maak dan een aanbod op maat voor u waarin ik ook de totaalprijs zal vermelden.

Portretfotografie:

Zowel op locatie als in mijn studio bied ik een portretsessie aan voor 168,50 euro.
Daarvoor krijgt u een fotoshoot die ongeveer een uur duurt. Daarnaast ben ik nog een paar uur druk met nabewerken, overleg en planning van de shoot. Uiteindelijk krijgt u van mij 10 foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd. Extra foto’s zijn te bestellen voor 10 euro per stuk.
Na de shoot zal ik u ook informatie geven over de mogelijkheden die er zijn om de foto’s af te laten drukken.

Productfotografie:

Info volgt.

Boudoir fotografie:

De prijs van een boudoirshoot is 495 euro. Hiervoor krijgt u de shoot zelf (ca 3 uur) inclusief eventuele locatiehuur. De nabewerking van minimaal 10 hoge kwaliteit foto’s. U krijgt deze foto’s digitaal toegestuurd in hoge kwaliteit zonder watermerk.
Afdrukken van foto’s op diverse materialen en/of albums kunnen tegen meerkosten worden geregeld. De mogelijkheden zal ik na de shoot met u bespreken.

Als u visagie wenst op de shootdag kan ik voor u regelen. Een professionele visagiste komt u van fantastische make-up voorzien. Tevens verzorgt zij uw haarstyling voorafgaand aan de shoot. De kosten hiervoor zijn 100 euro.
Als u graag wil dat de visagiste aanwezig blijft tijdens de shoot kan dat tegen een meerprijs van 75 euro per dagdeel.